مطابق عکس برشهای لیمو ترش و زنجبیل تازه را در ظرف شیشه ای در داری با عسل مخلوط کرده و داخل یخچال بگذارید پس از مدتی مخلوط ما فرم ژله مانندی به خود میگیرد. در هنگام مصرف یک قاشق غذاخوری از ژله را به یک لیوان آب جوش اضافه کرده و میل نمایید.
این ترکیب را میتوانید بمدت دو تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.
+ نوشته شده در ۱۳۹۲/۱۰/۱۰ ساعت 14:19 توسط gh.r.beihaghi
|
با سلام ؛ این وبلاگ با هدف ارائه اطلاعات علمی ،ورزشی وتندرستی تهیه شده وامید است پاسخگویی کوچک در ارائه این مطالب باشم.از راهنمایی وارشادات خود ما را بهرمند سازید.باسپاس مدیریت وبلاگ